уторак, 5. август 2014.

Solidarnost sa ultrasima Partizana iz Minska

Pozdrav aktivni navijači širom sveta!

U utorak su navijači Partizana iz Minska objavili da će njihov klub obustaviti učešće u drugoj beloruskoj ligi. Finansijski problemi ovog samoorganizovanog, antifašističkog kluba su preveliki. Navijači su odlučili da im druga liga ipak nije više dostupna. Tužno je što je ovaj klub organizovan od strane antifašista i drugih aktivista skupa sa profesionalnim fudbalskim timom pao.

Na žalost ova odluka je morala biti donešena samo nekoliko dana pre derbija koji je trebao da se odigra 17. avgusta. Pre dve godine mnoge antifašističke grupe iskazale su svoju solidarnost i podršku sa navijačima Partizana iz Minska. U martu prošle godine, navijači St.Paulija, Bebelzberga 03, Roter Šterna iz Lajpciga, Viktorije iz Hamburga i Altone 93 organizovali su solidarni i drugarski turnir u Nemačkoj.
Sada je ponovo trenutak da se aktiviramo i pokažemo našim antifašističkim drugovima iz Minska da nisu sami. Pozivamo vas da u narednim mečevima izbacujete baner solidarnosti sa Partizanom iz Minska i njegovim navijačima. Pozivamo vas da širite ovu vest među svojim prijateljima.

THE LEGENDARY PARTIZAN WILL ALWAYS LIVE => ЛЕГЕНДАРНЫЙ ПАРТИЗАН ВСЕГДА БУДЕТ ЖИТЬ => LEGENDARNI PARTIZAN ĆE UVEK DA ŽIVI

REBEL ULTRAS – NEVER GIVE UP!

Alerta! Antifascista!






Нема коментара:

Постави коментар